Marian Munteanu: Obiectivul ANR este să fie prezent în Parlament

| 03 oct, 12:18

Marian Munteanu, preşedintele partidului Alianţa Noastră România (ANR), şi-a prezentat, luni, candidatura pentru alegerile din decembrie, la cortul de campanie deschis la fântâna de la Universitate, menţionând că obiectivul principal al ANR este acela de a intra în Parlament şi că această formaţiune politică va veni cu o garnitură puternică de candidaţi, pentru a oferi o alternativă" solidă, serioasă la actuala clasă politică.

"În acest loc, personal, îmi voi începe în curând acţiunea pentru Bucureşti. (...) Voi candida în acest oraş, voi fi prezent aici, în acest loc, împreună cu colegii şi prietenii noştri, pentru a ne întâlni cu ei, pentru a discuta, pentru a găsi împreună cele mai bune soluţii şi vreau să-i asigur pe toţi că, dacă acum şase luni, în timpul campaniei pentru Primărie, s-au coalizat toţi împotriva mea pentru a mă opri de la candidatură, de data asta nu mai au nicio şansă", a precizat Munteanu. 

El a adăugat că obiectivul ANR este să fie prezent în Parlament, într-un număr suficient de mare pentru a fi o voce puternică. 

"Obiectivul nostru este să fim prezenţi în Parlament, într-un număr suficient pentru a fi o voce puternică, pentru a obţine oprirea vânzării pământului către străini, oprirea defrişărilor, a jafului şi intervenţia pentru modificarea Constituţiei, pentru ca nu cumva să se petreacă lucruri pentru a pune în primejdie identitatea românească şi valorile creştine", a susţinut Munteanu. 

Liderul ANR a mai precizat că speră să obţină între 8 şi 12 procente în aceste alegeri: "Un procent pe care îl estimez, între un 8-10, 11%, poate 12%. Este un partid cu totul nou". 

În context, el a spus că ANR respinge "propaganda" cu privire la anumite sondaje care aruncă pe piaţă cifre "false", dar şi pe cea care se face cu privire la "aşa-zisul curent naţionalist". 

"Respingem propaganda care se face prin tot felul de mijloace de dezinformare cu privire la anumite sondaje care aruncă pe piaţă cifre false. (...) Resping propaganda care se face cu privire la un aşa-zis curent naţionalist, de extremă ş.a.m.d.. ANR este o mişcare patriotică, aşa cum există asemenea mişcări în toată lumea civilizată. Marea problemă a României este jaful sistematic, minciuna şi înşelătoria. De la scurgerile de fonduri, de la devalizarea bugetelor statului român prin tot felul de interpuşi, prin tot felul de intervenţii, mai mult sau mai puţin acoperite de politicieni, prin politici greşite de exploatare a tuturor oamenilor", a afirmat acesta. 

Cât priveşte strângerea de semnături, el a spus că s-au strâns peste 110.000. 

"După estimarea de aseară, un pic peste 110.000 de semnături, noi dorim să strângem mai multe. Vreau să arăt această chichiţă introdusă de politicienii de la partidele mari, care deşi au anunţat că termenul limită pentru semnături este 27 octombrie, au introdus ei acolo, cum au obiceiul, că pentru a depune liste de candidaturi pentru Diaspora e nevoie să depui semnăturile pe 12 octombrie. Acest lucru în mod evident favorizează partidele mari, cu structuri în tot teritoriul", a mai spus Munteanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ