Marian Neacșu pune tunurile pe Liviu Dragnea! Ce s-a întâmplat, de fapt, în CexN

| 06 noi, 11:16

Mare scandal în urma excluderilor care s-au făcut în ședința CExN. Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu au fost dați afară din PSD. Comitetul Executiv al PSD a votat, luni, cu 53 de voturi „pentru” şi nouă „împotrivă” excluderea din partid a lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu.

Deşi toată lumea se aştepta să pice alte capete, Nicolae Bădălău, unul dintre iniţiatorii scrisorii a ieşit basma curată din marea şedinţă. Primele victime au fost Neacşu şi Țuţuianu.

În urma acestei decizii, Marian Neacşu a pus tunurile pe liderul PSD, Liviu Dragnea. Acesta a postat pe contul său de Facebook o filmare de la Congresul al 12-lea, al Partidului Comunist Român.

Neacşu susţine că exact în acest mod a decurs şi şedinţa Comitetului Executiv National al Partidului Social Democrat.

"Daca va intrebati cum a decurs Comitetul Executiv National al Partidului Social Democrat de astazi, va propun sa urmariti o inregistrare video de la Congresul al 12-lea, al Partidului Comunist Roman.

Orice asemanare din pacate nu este intamplatoare.

PSD este si va ramane partidul celor multi, nu partidul unui om indiferent cum s-a numit sau cum se numeste el", a scris Marian Neacşu.

Neacşu a într-un timp mâna dreaptă a lui Dragnea, ar fi negociat cu opoziţia pentru a aduce voturi din PSD care să determine o cădere a Guvernului.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ