Marian Oprișan, validat pentru un nou mandat de președinte al Uniunii Consiliilor Judeţene din România

| 02 iul, 08:55

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a fost validat pentru un nou mandat de preşedinte al Uniunii Consiliilor Judeţene din România, informează B1 TV.

În discursul său, directorul UNCJR a cerut ca descentralizarea să continue şi a arătat că sunt multe articole neconstituţionale în Codul Penal, dar şi că trebuie făcută o analiză pentru deblocarea administraţiei. 
Marian Oprişan este preşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România din martie 2013. 

Marian Oprișan a fost ales președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România cu 26 de voturi, în timp ce contracandidatul său propus de PNL, Ciprian Dobre, a avut parte de susţinerea a doar 8 preşedinţi de Consilii Judeţene. 

În cadrul adunării, Oprişan a anunţat că şefii de CJ trebuie să facă apel la Parlament şi preşedinte pentru a continua procesul descentralizării pe care alte ţări l-au încheiat cu ani în urmă.

 

Citeşte şi: Marian Oprişan face un apel la Iohannis şi Oprea să convoace CSAT pe tema crizei din Grecia

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ