Mazăre susţine că i s-a cerut mită de la un minister pentru un aviz

| 23 apr, 2013

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, susţine că i s-a cerut mită de la un minister, prin intermediari, pentru obţinerea unui aviz legat de Planul Urbanistic Zonal al Staţiunii Mamaia.

Mazăre a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că deocamdată nu va spune despre ce minister este vorba, dar că, în cazul în care situaţia nu va fi rezolvată, atunci va prezenta toate detaliile din acest caz, inclusiv faptul că i s-ar fi cerut mită prin intermediari pentru acest aviz, informează mediafax.ro.

"O să vă pun pe masă un scandal mare legat de Mamaia. Păi, nu se poate, stau de trei luni de zile şi aşteptaviz de la un minister. Mai aşteptaţi două zile, că după aia vi le arăt şi o să rămâneţi trăsniţi când vedeţi ce hârtie am primit eu de acolo. Adică, pe de o parte, în fiecare zi la televizor se discută că e nevoie de locuri de muncă, că e nevoie de bani, că e nevoie de investiţii şi pe partea cealaltă vedeţi cum nişte funcţionari de la un minister ne chinuie de trei luni de zile şi nu pot să dau drumul nici măcar lucrărilor pe fonduri europene. Singurul loc din România unde există presiune investiţională şi de la privat şi pe bani europeni şi nişte angajaţi dintr-un minister ne chinuie de trei luni de zile şi nu pot să votez PUZ-ul", a afirmat Radu Mazăre.

El a mai spus că joi va merge la Bucureşti pentru a discuta această chestiune cu premierul Victor Ponta. Mazăre susţine că nici Victor Ponta, nici ministrul respectiv nu sunt de vină în acest caz, ci nişte funcţionari din ministerul respectiv.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ