Medicii AVERTIZEAZĂ: Vin momente grele pentru Gabriel Cotabiţă

| 09 iun, 09:12

După ce a zăcut inconştient, aproximativ o lună, pe un pat din Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, Gabriel Cotabiţă a uimit o ţară întreagă în clipa în care şi-a revenit. Cu toate că starea sa de sănătate se îmbunătăţeşte de la o zi la alta, medicii susţin că momentele grele nu au trecut pentru acesta.

"Acum este foarte bine. În curând va începe procedurile de recuperare fizică, iar atunci va fi o perioadă dificilă. Şi asta pentru că din omul puternic care făcea sport de cel puţin două-trei ori pe săptămână s-a transformat într-o persoană slabă, care nu poate face mai nimic fără ajutorul cuiva", susţin surse medicale din spital, pentru libertatea.ro.

Mai mult decât atât, acestea ne-au explicat că artistul va avea episoade depresive din cauza slăbiciunii şi a neputinţei: "Vin momente grele pentru Gabi Cotabiţă. O să treacă prin tot felul de stări emoţionale în perioada următoare. Dar cu sprijinul celor dragi, va trece probabil cu bine şi peste această încercare".

După trei săptămâni de comă, Gabriel Cotabiţă a reuşit, pentru câteva momente, să respire singur, a deschis ochii şi interacţionează cu cei din jur. Iniţial, şansele de recuperare ale artistului păreau mici, dar minunea s-a produs.

Apropiaţii susţin că evoluţia artistului a fost amplificată şi de tehnici Reiki, Cotabiţă însuşi fiind maestru al acestei terapii energetice care se bazează pe atingere şi autovindecare naturală a corpului, stimulată şi ajutată prin metode specifice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 iun, 13:00
alia
munca la domiciliu
Caut persoane dinamice, ambitioase si organizate, cu viziune, care vor un loc de munca part- time si venituri suplimentare. Doresc in echipa mea doar persoane serioase, perseverente, disciplinate care-si doresc sa castige bani in functie de munca depusa si de gradul de implicare. Pentru mai multe detalii despre inscriere si modalitatile de colaborare trimiteti un mail cu textul: info pe adresa de mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ