Medicul Valentin Calu a revenit la spital, a consultat pacienţi şi a programat primele operaţii

| 24 mar, 2014

Medicul Valentin Calu a revenit luni la spital, la două luni după accidentul din Apuseni, a consultat pacienţi şi chiar şi-a programat primele operaţii, fiind hotărât să reia inclusiv cursul de prelevare de organe, fără a se comporta ca şi când incidentul s-ar putea repeta în orice avion, conform Mediafax.

"Am revenit astăzi de dimineaţă pentru a-mi relua activitatea de medic. Pe aceea de cadru didactic am întrerupt-o foarte puţin. Corsetul l-am dat jos lunea trecută. De cum am venit, mi-am consultat primii pacienţi. Mi-a fost foarte dor de sală, de operaţii. De aceea, miercuri, probabil, voi face şi primele operaţii după accident", a declarat, pentru Mediafax, dr. Valentin Calu.

Medicul spune că se simte bine, iar peste trei luni va face câteva proceduri de kinetoterapie.

"Dacă nu m-aş fi simţit bine, nu aş fi venit la serviciu. Dacă voi fi selectat pentru prelevarea de organe, voi pleca fără rezerve", a mai spus medicul Calu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ