Mega protest pentru diminuarea RCA. Transportatorii cer demisia lui Mișu Negrițoiu

| 18 mar, 11:36

Patronatele din industria transporturilor rutiere – UNTRR, COTAR, FORT, ARTRI, APTE, APULUM – au decis  organizarea unui amplu protest național în data de 18 aprilie 2016, după ce Guvernul, Parlamentul și Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) nu au venit cu nicio soluție pentru rezolvarea crizei pe segmentul RCA.

ASF susține cã nu au existat majorări ale tarifelor RCA în 2015, contrar dovezilor transmise de către asociațiile patronale. Consiliul Concurenței confirmă poziția transportatorilor rutieri prin rezultatele anchetei realizate, constatând creșteri de 183% la transportul de marfă și de 226% la transportul de persoane, chiar dacă există situații frecvente cu depășiri de peste 300%.

Patronatele din industria transporturilor rutiere solicită Parlamentului demiterea conducerii ASF și numirea de urgență a altei conduceri care să vină cu soluții concrete pentru diminuarea tarifelor RCA la niveluri suportabile, atât pentru transportatori, cât și pentru persoanele fizice, până la data protestului din 18 aprilie 2016.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ