Megaways: Cel mai apreciat mecanism la păcănele în 2021

| 22 mar, 18:27

Producătorii de sloturi video sunt preocupați în permanență să vină cu tehnologii care duc experiența jocului la un nou nivel. Unul dintre aceste mecanisme este Megaways, un modificator aleatoriu al numărului de simboluri care apar pe fiecare linie în timpul unei rotiri.

Această inovație a făcut ca un singur slot să ajungă și la 243 de linii de câștig, pe lângă free spins și alte funcții care aduc mulți bani pentru jucători.

Iată cum funcționează mecanismul Megaways: sunt șase linii, iar pe fiecare linie se opresc șapte simboluri. Așadar, nu mai vorbim de sloturi 77777, ci de 7777777, unde câștigurile sunt, bineînțeles, mult mai mari. Cifrele sunt de-a dreptul amețitoare: în slotul White Rabbit sunt 248.832 moduri diferite de câștig, iar în slotul Holy Diver sunt 586.971 de moduri de câștig, dacă este deblocat jocul bonus.

Diferența esențială față de un slot clasic este că se obține câștig indiferent de poziția simbolurilor asemănătoare pe linii adiacente, nu mai este obligatoriu ca ele fie pe același rând. Dacă ești curios, poți calcula numărul total de modalități de a câștiga pentru o rotire multiplicând numărul de simboluri de pe fiecare tambur.

Înmulțești simbolurile de pe tamburul unu cu simbolurile de pe tamburul doi – deci 7×7 = 49. Apoi înmulțești 49 cu numărul de simboluri de pe tamburul trei, deci 49×7 = 343. Și așa mai departe.

O inovație marca BGT

Big Time Gaming (BTG) a deschis drumul în această tendință o dată cu jocul Dragon Burn (2015). Acest producător a dat, însă, lovitura cu jocul Bonanza, în 2016. Mecanismul Megaways este combinat cu alte caracteristici, precum multiplicatori, rotiri gratuite și joc bonus. BTG a vândut conceptul și către alți provideri din industrie, care au putut crea propriile sloturi bazate pe noul model matematic de câștig.

„Megaways au venit din gândirea foarte bună despre cum să inovăm percepția sloturilor și să ducem lucrurile la nivelul următor. O mare parte a acestei gândiri a fost aceea de a permite jucătorilor să vadă cu fiecare rotire potențialul pe care jocul îl are pentru a umple toate simbolurile de pe fiecare linie și pentru a oferi ocazional victorii uriașe, dacă nu chiar schimbătoare de viață.” a spus Nik Robinson, CEO al Big Time Gaming CEO.

Iată Top 10 sloturi bazate pe tehnologie Megaways:

1. Gonzo’s Quest Megaways (producător NetEnt, Payout 94,66%)

2. Bonanza Megaways (producător Big Time Gaming, Payout 96%)

3. Devine Fortune Megaways (producător NetEnt, Payout 96,09%)

4. Ali Baba’s Luck Megaways (producător Red Tiger, Payout 96,09%)

5. Genie Jackpots Megaways (producător Blueprint Gaming, Payout 96,52%)

6. Piggie Riches Megaways (producător Red Tiger, Payout 94,72%)

7. Monopoly Megaways (producător Big Time Gaming, Payout 96,50%)

8. Return of Kong Megaways (producător Blueprint Gaming, Payout 96,03%)

9. Eye of Horus Megaways (producător Blueprint Gaming, Payout 95,49%)

10. Vikings Unleashed Megaways (producător Blueprint Gaming, Payout 96,50%)

Unul dintre cele mai populare sloturi din țara noastră este The Dog House Megaways, la care jucătorii români primesc runde gratuite în cadrul diverselor oferte promoționale. Payout-ul este de 96,55%, iar miza minimă pentru o rotire este de 0,2 lei. Ca și alte sloturi Megaways, el poate fi jucat la majoritatea cazinourilor licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ