Meleșcanu nu își retrage candidatura pentru șefia Senatului! ALDE, în fierbere

| 03 sep, 16:43

Senatorul Teodor Meleşcanu a declarat marţi că nu intenţionează să îşi retragă candidatura pentru şefia Senatului, menţionând că în acest fel ALDE va avea garanţia că va fi tratat corect, informează Agerpres.

"Nu, eu am acceptat candidatura şi sper să am numărul de voturi necesare. Oricum, e o situaţie în care Parlamentul va avea un rol foarte important", a arătat el, înaintea şedinţei Biroului Politic Central al ALDE.

Întrebat de ce nu a renunţat la candidatură, deşi preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, i-a cerut acest lucru, Meleşcanu a precizat că în acest fel partidul din care face parte va fi tratat "foarte corect".

"Voi fi preşedinte al Senatului imparţial cu toată lumea. (...) Am crezut că este o chestiune foarte importantă şi necesară. (...) (În acest fel, ALDE - n.r.) are garanţia că va fi tratat foarte corect, ca şi toţi ceilalţi", a spus el.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ