Mercur Retrogad. Acestea sunt zodiile norocoase. Urmează o perioadă benefică pentru ele

| 16 noi, 14:04

Aceasta este ultima perioadă cu Mercur retrograd din 2018. În perioada 16 noiembrie - 6 decembrie aceste trei zodii vor simți cum norocul intră în viețile lor.

LEU - Mercur retrograd nu iartă pe nimeni, însă tu vei avea parte de o perioadă mai bună ca toate celelalte zodii. Te vei simți mai creativă ca niciodată. Nu îți refuza plăcerile simple și urmează-ți pasiunile. Fă mai multe lucruri din cele care îți plac. Redescoperă-ți adevăratele sentimente.

CAPRICORN - Pentru tine, Mercur retrograd aduce o perioadă de redescoperire de sine. Primești mesaje din subsconstient pe care nu ar trebui să le ignori. Intuiţia ta va fi deosebit de puternică în perioada următoare. Trebuie să faci ce crezi tu că este mai bine în orice situație. Meditează, dansează, roagă-te, fă tot ce trebuie să faci pentru a fi mai aproape de sufletul tău.

VĂRSĂTOR - Pregătește-te să reiei legătura cu prieteni vechi din viața ta. Chiar dacă ai putea să te simți ușor depășită de situațiile sociale, aceasta este cea mai bună perioadă pentru a relua relații pierdute și pentru a încheia relații de care nu mai ai nevoie. Sufletul tău va primi vindecarea pe care o așteaptă de foarte mult timp, scrie girly.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ