Mesaj cutremurător în versuri scris de una dintre victimele rănite în incendiul din Colectiv

| 01 noi, 14:42

Un mesaj cutremurător în versuri a fost scris de Cristina una dintre persoanele rănite în incendiu. Ea a scris o poezie impresionantă, care a fost postată pe blocul Subcapitol.ro de David, fost publisher, de asemenea tot o victimă a exploziei.

"La început, când m-au ridicat, 
am crezut că văd câțiva fluturi cu aripile roșii 
zvârcolindu-se la sol, dar nu erau decât 
medicii care examinau lacrimile 
unei fete arsă de vie 
Tot ce rămâne-n urmă e un corp 
după ce moartea l-a testat, 
tot ce rămâne-n urmă 
e corpul meu care nu mai e corp"
.

O altă declarație cutremurătoare făcea Andrei Găluț, care după teribilul accident, mărturisirile solistului au căpătat conotaţii cutremurătoare.

"Cântăm în România pentru că aici ne-am născut, dar nu ţinem neapărat să şi murim aici", spunea Andrei Găluţ, într-un un interviu. 

Iar coincidenţa a făcut ca prima piesă de pe albumul promovat să se intituleze."The day we die", "Ziua în care murim". 

Printre versurile afisate in videoclip: Let go and beg for freedom. Another row jumping into the flame, Adica un alt rand ce sare in flacari. 

Şi o premoniţie mai veche dă acum fiori. În recenziile clubului Colectiv de pe Google, cineva de pe un cont cu numele de "Vali F" a scris: "explodează".. 

Silviu Ciocanelli este unul dintre tinerii grav răniţi în incendiu. El venise din judeţul Prahova, special pentru concertul "Goodbye to Gravity". Cea mai recentă postare de pe blogul personal al lui Silviu, "Blogu' lui Ciocanelli", este o poezie care se numeşte."Scrum". 

“Am o urgentă, nevoie să respir singur, să nu împart aer sau priviri, vorbe sau trăiri”, sunt câteva dintre versurile scrise de tânăr.

Carmen Irina Opriţă este o altă prahoveancă venită vineri seară în clubul Colectiv. Fata este una dintre persoanele care şi-au pierdut viaţa în cumplitul incendiu. Anunţul a fost făcut tot pe o reţea de socializare.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ