"Metallica Through the Never 3D" se lansează direct în IMAX

| 26 apr, 2013

Metallica a pregătit un nou film, "Metallica Through The Never", pe care-l va lansa în format 3D direct în cinematografele din lanţul IMAX, urmând să ajungă în cinematografele obişnuite o săptămână mai târziu.

Filmul se concentrează asupra unui membru din echipa de scenă a formaţiei, Dane DeHaan, care este trimis într-o misiune în timpul unui concert Metallica desfăşurat într-o arenă arhiplină. Filmul urmează un fir narativ, cel al misiunii lui DeHaan, împletit cu un fir muzical, cel al concertului susţinut de trupă.

"Dacă ne-aţi urmărit, ştiţi deja că suntem extrem de încântaţi de lansarea propriului nostru film 3D, Metallica Through the Never. Începând cu 27 septembrie 2013 filmul nostru va fi prezentat în exclusivitate în fiecare cinematograf IMAX din America de Nord timp de o săptămână întreagă", scrie un comunicat al formaţiei.

Filmul va fi lansat în format 3D şi în cinematografele obişnuite o săptămână mai târziu, la 4 octombrie.

Bateristul formaţiei, Lars Ulrich, a declarat că unul dintre motivele pentru care au realizat acest film este să le prezinte o parte din trecutul şi experienţele de viaţă ale formaţiei fanilor tineri care nu ştiu foarte multe despre Metallica anilor '80-'90.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ