Metrorex: Circulaţia pe bulevardele Eroilor şi Eroii Sanitari poate fi reluată

| 21 mar, 15:20

Metrorex a anunţat, luni, că circulaţia pe bulevardele Eroilor şi Eroii Sanitari poate fi reluată, după ce lucrările de punere în siguranţă a zonei au fost efectuate

Potrivit unui comunicat "circulaţia rutieră va putea fi realuată pe bd. Eroilor şi bd. Eroii Sanitari, între Splaiul Independenţei şi Facultatea de Medicină Carol Davila".

"Metrorex a întreprins toate demersurile astfel încât lucrările să fie finalizate înaintea termenului prevăzut în graficul acţiunilor de punere în siguranţă a zonei care prevedea ca dată finală de execuţie - 22.03.2016, termen asumat împreună cu specialiştii din domeniu, în cadrul şedinţelor organizate la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, şedinţe solicitate de Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) şi Prefectură, cu participarea Inspectoratului de Stat în Construcţii şi cu toate Părţile şi instituţiile implicate, inclusiv de către experţii tehnici atestaţi" se mai spune în comunicat.

Metrorex mai informează că "lucrările dispuse prin documentaţiile tehnice de consolidare, de refacerea sistemului rutier şi a trotuarelor, de iluminat public, marcaje şi semaforizare, pentru redarea traficului rutier pe bd. Eroii Sanitari" au fost executate.

La sfârşitul anului trecut, pe 12 decembrie, din cauza lucrărilor executate la tunelurile de metrou, pentru amenajarea viitoarei Magistrale 5 din zona Eroilor, asfaltul s-a lăsat cu câţiva centimetri, 14 persoane fiind evacuate din case şi cazate la un hotel din Capitală.

Reprezentanţii Metrorex explicau atunci că incidentul s-a petrecut din cauza rupturii unui puţ de epuisment, o structură amenajată în subteran, pe traseul magistralei funcţionale din zona Eroilor, ca parte a dispozitivului de evacuare a apei din pânza freatică.

Pe 29 februarie, la două luni şi jumătate de la incident, oamenii evacuaţi din casele aflate în zona Eroilor s-au reîntors în locuinţe.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ