Michelle Obama îi îndeamnă pe americani să bea mai multă apă

| 13 sep, 2013

Prima Doamnă a SUA, Michelle Obama, i-a îndemnat joi pe americani să bea mai multă apă, cu prilejul lansării unei campanii care le recomandă să consume 'un pahar cu apă în plus pe zi', transmite AFP.

'Dacă nu trebuie să facem decât un lucru (pentru o viaţă mai sănătoasă), este simplu. Beţi doar un pahar cu apă în plus pe zi şi asta va face diferenţa pentru sănătatea voastră, pentru energia şi starea voastră de spirit', afirmă Michelle Obama într-un comunicat.

Prima Doamnă a SUA, aflată în prima linie în lupta contra obezităţii, cu asociaţia sa 'Let's Move', va lansa campania în cursul zilei, la Watertown (oraşul apei) în Wisconsin (nord), alături de actriţa Eva Longoria.

Un logo special pe sticlele companiilor partenere, 10.000 de fântâni publice suplimentare şi o campanie de fotografii pe www.youarewhatyoudrink.org şi reţelele sociale fac parte din această campanie.

Obezitatea este o miză majoră de sănătate publică în SUA, unde un adult din trei şi aproape un copil din cinci este obez, în timp ce două treimi dintre adulţi şi un sfert dintre copii sunt fie supraponderali, fie obezi.

Campania nu îndeamnă totuşi decât să se consume apă, mai degrabă decât băuturile acidulate îndulcite, adesea făcute responsabile pentru aceste creşteri în greutate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ