Mihai Chirica e om strângător. Primarul din Iași și-a mai luat o vilă

| 22 aug, 15:42

Primarul Mihai Chirica are un apetit deosebit atunci când vine vorba despre proprietăți imobiliare. La începutul lunii august, edilul s-a mutat într-o altă vilă, parte a unui duplex, gard în gard cu imobilul în care a stat până acum, informează reporteris.ro.

În luna iunie, tot reporteris.ro a dezvăluit că… bebelușul primarului achiziționase o casă și un teren în buricul târgului. Pruncul avea 11 luni atunci când a cumpărat 836 mp, în zona Centru-Copou. Curator a fost mama primarului, de 74 de ani.

De altfel, Chirica a strâns ceva proprietăți, deși salariul nu i-ar permite așa opulență, scrie sursa citată. Astfel, în 2004, a cumpărat 1.400 de metri pătrați la Bârnova.

În 2005, Chirica a cumpărat alți 306 metri pătrați pe strada Tudor Neculai. În 2008, și-a luat 4.200 mp de pășune la Neagra Șarului, în Suceava.

În 2011, Chirica a achiziționat o vilă de 240 mp pe strada Tudor Neculai, dar și un apartament de 47.650 de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ