Mihai Chirica, infectat cu coronavirus. Cum se simte primarul municipiului Iași

| 12 oct, 21:12

 

Primarul ieșean Mihai Chirica a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19. El și-a făcut testul azi și, potrivit informațiilor de la această oră, nu are simptome.

 

 

 

Mihai Chirica și-a făcut astăzi vineri, iar rezultatul a indicat prezența noului coronavirus în organismul său.
Edilul a făcut anunțul pe pagina de Facebook:
„Dragi ieșeni,
Fidel promisiunii făcute de a fi întotdeauna sincer cu dumneavoastră, concetățenii mei, vreau să vă anunț că am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am făcut acest test după ce am aflat că o parte dintre colegii de muncă din primărie au contractat noul coronavirus.
Vă anunț că m-am izolat, mă simt normal și că în următoarea perioadă voi urma schema de tratament recomandată de specialiști pentru a ține boala sub control. Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă. Până atunci, îl desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atribuțiile de primar, coleg cu care ma voi consulta permanent.
Este un moment foarte bun pentru a repeta îndemnurile de a fi responsabili și solidari în această perioadă atât de dificilă pentru toți.
Dragi ieșeni, aveți grijă unii de ceilalți , feriți-va de boală și nu uitați ca sănătatea e un dar .
Vă mulțumesc pentru înțelegere!”
Potrivit Ziarul de Iași, în Primăria Municipiului Iași au mai fost semnalate până acum alte patru cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, printre care și viceprimarul Gabriel Harabagiu, la întoarcerea dintr-un pelerinaj în Grecia, şi directorul Direcţiei de Relaţii Publice şi Transparenţă Decizională din cadrul Primăriei Iaşi, Vasile Tiron.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ