Mihai-Răzvan Ungureanu vrea să candideze la prezidenţiale

| 07 oct, 2013

Liderul Forţei Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu, a adus astăzi la cunoştinţa Biroului Permanent Naţional al partidului intenţia de a candida în 2014 la Preşedinţia României, potrivit unui comunicat.

"În şedinţa de astăzi, Biroul Permanent Naţional a luat act de această decizie şi, conform statutului partidului, cap. 6, art. 76, alin. E, propune către Colegiul Director Naţional această candidatură. Acesta a fost convocat în data de 25 octombrie 2013, prin decizia 119/07.10.2013", se arată în comunicatul citat de Agerpres.

Decizia luată în Colegiul Director Naţional va fi supusă, în cel mai scurt timp, validării în cadrul Consiliului Naţional al Forţei Civice, precizează sursa citată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 oct, 2013
petru
cine sa-l voteze oamenii lui falca la arad de ce nu a candidat la iasi?rusine,a dat de gustul coniacului invechit si icre din bani publici fiu de securist(ca toti de pe linga base) a fost utecist ca si boc,oare o sa ne lasam condusi numai de comunisti securisti

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ