Mihai Sturzu: EBA începe campania pentru europarlamentare profitând de tragedia lui Cioabă

| 16 aug, 2013

Deputatul PSD Mihai Sturzu a declarat, pentru România TV, că Elena Băsescu se foloseşte de necazul lui Florin Cioabă pentru a-şi face capital politic înainte de europarlamentare.

Mihai Sturzu consideră că atacul Elenei Băsescu la adresa premierului Ponta este descalificant.

"Familia Băsescu a început campania electorală pentru alegerile de anul viitor. Traian Băsescu se foloseşte de orice apariţie publică pentru a o promova pe Elena Udrea pentru candidatura la funcţia cea mai înaltă în stat. Cum aşchia nu sare departe de trunchi, Elena Băsescu încearcă să profite de necazul regelui Florin Cioabă pentru a-şi face capital politic în vederea alegerilor europarlamentare din 2014", subliniază Sturzu.

"Dincolo de acest cinism fara margini, Elena Băsescu arată din nou că singurul lucru pe care știe să-l facă în politică este atacul la persoană. Nu am văzut până acum nimic constructiv din partea sa, nicio intervenție demnă de un europarlamentar, nicio poziție publică demnă de luat în seamă. Atacul grosolan și lipsit de orice fundament la adresa premierului Ponta este descalificant pentru cineva care intenționează să candideze din nou la Parlamentul European", completează deputatul PSD.

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a scris, astăzi, pe contul său de Twitter, referindu-se la cazul lui Florin Cioabă, că premierul Victor Ponta ar fi în stare să lase un om să moară, din "ură politică".

"Din ură politică, Ponta ar fi în stare să lase un om să moară. Cât de jos poate coborî un premier al României?", a postat fiica preşedintelui pe Facebook.

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, la Suceava, că, atunci când este vorba despre un cetăţean român aflat în situaţii speciale, statul intervine pe cheltuiala sa pentru a oferi sprijin. Precizarea a fost făcută în contextul în care preşedintele Traian Băsescu l-a rugat pe doctorul Şerban Brădişteanu, potrivit declaraţiilor medicului, să se deplaseze în Antalya pentru a-l consulta pe auto-intitulatul "rege al romilor" Florin Cioabă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ