Mihai Tudose a anunţat că data moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîţu va fi decisă în şedinţa PSD de marţea viitoare

| 03 iun, 18:33

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a declarat că speră ca moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Cîţu să treacă cu ajutorul parlamentarilor Puterii, „cărora începe să le fie ruşine să mai iasă pe stradă, să dea ochii cu alegătorii”. El a adăugat că data exactă a moţiunii de cenzură va fi decisă de către social-democraţi în şedinţa de marţea viitoare.

 

„Moţiunea de cenzură este clar că nu trece decât cu voturi care iniţial au susţinut majoritatea, fiindcă cei din Opoziţie nu au numărul de voturi. Noi sperăm că oameni de bun simţ, câţi mai sunt în arcul guvernamental, parlamentari cărora începe să le fie ruşine să iasă pe stradă să mai dea ochii cu alegătorii, vor vota în consecinţă. Evident, dacă nu cumva liderii de partid care formează arcul guvernamental îi vor împiedica să intre în sală”, a afirmat Mihai Tudose, într-o conferinţă de presă susţinută joi la sediul PSD, potrivit News.ro.
El a adăugat că este posibil ca „cineva să fi avut o discuţie” cu cei de la AUR ca să nu voteze moţiunea de cenzură a PSD.
„Unul dintre co-preşedinţi tot spunea «Noi nu participăm la demersul ăsta, că e blat, că nu sunt voturi». Păi, când mai lipsesc 4-5-6-10 voturi, este clar că mai apare şi tendinţa sau tentaţia - „e un demers inutil să votăm şi noi, că am susţinut Puterea, să votăm acum căderea Guvernului». Dar când tu te declari din prima «domnule, nu mergem la chestia asta» este clar că ori habar n-au de politică, ori cineva a avut o discuţie cu ei, ca să nu intrăm în alte amănunte”, a explicat Tudose.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ