Milionar român, executat silit de ANAF

| 09 iun, 09:03

Direcţia de Finanţe Braşov urmează să scoată la licitaţie în 11 iunie patru terenuri ale companiei Prescon SA, deţinută de Ioan Neculaie.

Cele patru terenuri au o suprafaţă totală de 4,8 hectare şi sunt amplasate în zona intravilană a oraşului Săcele. Preţul cerut pentru cele patru terenuri este de 800.000 de lei. Neculaie mai are un teren de 10 hectare chiar lângă Selgros şi se pare ar dori să îl vândă, scrie bizbrasov.ro. Neculaie a făcut bani frumoţi întrecut din vânzarea de terenuri. În 2007 a vândut terenul pe care a fost fabrica de mobişă Lemexim. A luat pe el 8,1 milioane de euro. Pe terne urma să răsară un Mall, dar a rămas şi până acum o pârloagă.

Ioan Neculaie a fost primul milionar al Braşovului şi are o avere de 30 de milioane de euro. Vrea să vândă şo cea mai scumpă proprietate pe care o are, hotelul Piatra Mare din Braşov. Cere 32 de milioane de euro, dar l-ar da şi cu 28 de milioane de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 iun, 12:56
ovidiu
link
daca tot furati articolul cuvant cu cuvant, puneti si voi un link. Nu de alta, dar pe urma vin niste intarziati din Brasov si va citeaza pe voi..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ