Miniștrii Dezvoltării și Transporturilor, revocați. Iohannis nu a semnat, însă, și numirile PSD

| 03 ian, 18:10

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele de revocare a miniştilor Paul Stănescu şi Lucian Şova din cabinetul Dăncilă.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele de revocare a celor doi minişti din cabinetul condus de Viorica Dăncilă.

Este vorba de miniștrii demisionari Paul Stănescu (Dezvoltare regională) și Lucian Șova (Transporturi).

Şeful statului nu a semnat însă decretele de numire în funcţii pentru Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici, propuşi de PSD pentru cele două portofolii.

Iată comunicatul integral al Administraţiei Prezidenţiale:

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 3 ianuarie, următoarele decrete:

• Decret pentru constatarea vacanței unei funcții de membru al Guvernului prin demisia domnului Paul Stănescu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administrației publice;

• Decret pentru constatarea vacanței unei funcții de membru al Guvernului prin demisia domnului Lucian Şova, ministrul transporturilor.

Pe 19 decembrie, CCR a decis cu 8 voturi ”pentru” și unul ”împotrivă” că există un conflict juridic între Guvern și președintele Klaus Iohannis, ca urmare a refuzului acestuia de a accepta remanierea guvernamentală propusă de prim ministru."

Tag-uri: iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ