Ministerul Justiţiei a avizat pozitiv proiectul privind exploatarea de la Roşia Montană

| 09 sep, 2013

Ministerul Justiţiei a dat aviz pozitiv pentru Roşia Montană, conform realitatea.net. Ministrul Justiţiei a infirmat zvonurile cum că avizul ministerului său ar fi fost negativ.

Chestionat de jurnalişti, luni, cu privire la avizul negativ pe care l-ar fi dat pentru proiectul Roşia Montană, ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat că acesta este unul pozitiv, şi nu negativ, cum apăruse, recent, în presă, notează realitatea.net.

Săptămâna trecută, presa relata că Ministerul Justiţiei ar fi dat un aviz negativ pentru Roşia Montană şi că Executivul ar fi trecut peste acesta în momentul în care ar fi înaintat proiectul Parlamentului.

Potrivit ministrului Cazanciuc, documentul care a apărut săptămâna trecută era unul în lucru şi cuprindea observaţii pe marginea proiectului Roşia Montană.

 

"Pe un proiect care stârneşte foarte multe controverse în opinia publică românească, Roşia Montană, la Parlament va trebui constituită o comisie care să se dedice acestui proiect, o comisie deschisă, în care oamenii, organizaţiile nonguvernamentale să se exprime, să o poată face nu doar în stradă, nu doar pe forumuri, nu doar în presă, ci acolo unde propriu-zis se ia decizia", a afirmat Crin Antonescu, potrivit Agerpres.

El a precizat că USL doreşte să ducă în Parlament dezbaterea publică politică a unor "teme mari" cum ar fi Roşia Montană, Siria.

Crin Antonescu a menţionat că Parlamentul va stabili dacă se va înfiinţa comisia, componenţa acesteia şi perioada în care va trebui să elaboreze un raport pentru acest proiect de lege.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ