Ministerul Transporturilor intenționează facilitarea achiziției digitalizate a biletelor de tren și metrou

| 13 iun, 09:43

Ministerul Transporturilor intenționează facilitarea achiziției digitalizate a biletelor de tren și metrou și, de asemenea, să introducă conceptul de regio urban, a declarat, luni, secretarul de stat în MT Maria Magdalena Grigore, în cadrul conferinței "Jump to Smart. 1.0. România Orașelor Inteligente".

"O soluție pe care o analizăm la Ministerul Transporturilor privește rețeaua feroviară. O soluție smart este cea oferită de noi pentru marile orașe, anume asigurarea acestui ciclu de transport pe infrastructura de cale ferată în jurul orașelor", a spus Grigore.

Ea a precizat că se încearcă introducerea conceptului de regio urban.

"Acest concept încercăm să-l valorificăm prin trenuri circulare, dacă vorbim de București, în jurul Bucureștiului, București — Brănești sau București — Grădiștea, urmând ca ulterior să translatăm acest concept către celelalte orașe, precum Cluj, Sibiu, Timișoara. (...) Încercăm facilitarea achiziției digitalizate a biletelor de tren și metrou", a mai arătat secretarul de stat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ