Ministrul Apelor şi Pădurilor, Doina Pană, a demisionat din funcţie, din motive de sănătate

| 03 ian, 16:36

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Doina Pană, a demisionat din funcţie, anunţă Realitatea Tv. Aceasta ar fi demisionat din motive de sănătate, potrivit unui comunicat al Ministerului.

În demisia înaintată lui Mihai Tudose, Pană precizează:

Stimate domnule prim ministru,

"Prin prezenta, vă aduc la cunoştinţă faptul că starea mea de sănătate nu îmi mai permite continuarea activităţii de ministru. Prin urmare, prin prezenta, vă prezint demisia mea din calitate de ministru în cadrul Ministerului Apelor şi Pădurilor, pe motiv de sănătate. Apreciez conlucrarea deosebit de fructuoasa pe care am avut-o si va asigur de intregul meu sprijin pentru indeplinirea programului de guvernare, din calitatea mea de parlamentar."

Alături de demisie, Pană a transmis şi un raport de activitate. Cele două documente se regăsesc în galeria articolului.

Cine este Doina Pană

Doina Pană are 60 de ani, este vicepreşedinte PSD și a mai fost ministru, în Guvernul condus de Victor Ponta, unde a condus portofoliul de la Ape, Păduri şi Piscicultură. A devenit cunoscută după ce, în 2014, presa a relatat că, într-o vizită făcută la inundațiile din judeţul Teleorman, premierul Victor Ponta i-ar fi spus: Ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?”. Cei doi au infirmat acest dialog. Pană se află la al doilea mandat în Legislativ. De profesie este inginer electrotehnist, și a lucrat în învăţământ de 34 de ani şi a mai fost ministru în Guvernul Ponta. S-a născut pe data de 16 mai 1957, în comuna Matei, judeţul Bistriţa-Năsăud, este văduvă şi are un băiat.

A absolvit în 1981 Facultatea de Electrotehnică, specializarea inginer electrotehnist, la Universitatea Politehnică Bucureşti iar în 2008, Doina Pană a absolvit Facultatea de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” Arad, urmând ulterior cursurile de master în “Administraţie publică în contextul legislaţiei actuale”.

Și-a început activitatea profesională la Fabrica de Hârtie “Bistriţa” din Prundu Bârgăului și a lucrat în învăţământ. În 2004, social-democrata a deţinut funcţia de inspector resurse umane la Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, iar în 2009 a fost secretar de stat în Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării. De asemenea, din iunie 2004 până în februarie 2009, Pană a fost consilier judeţean la Bistriţa-Năsăud, funcţie la care a revenit din iunie 2012.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ