Ministrul Bănicioiu visează cu ochii deschiși la organizarea Euro 2020 de către România

| 01 iun, 2013

Ministrul tineretului şi sportului, Nicolae Bănicioiu, a asistat sâmbătă la începutul adunării generale ordinare a Federaţiei Române de Fotbal şi l-a asigurat pe preşedintele Mircea Sandu de susţinerea guvernului în demersul de a deveni co-organizatori ai turneului final al Euro 2020.

''Vreau să vă asigur, dincolo de tot respectul instituţiei pe care o conduc, că ne-aţi prilejuit foarte multe bucurii, uneori şi amărăciune când nu câştigau echipele cu care ţineam. Dar cred că fotbalul este acolo unde merită, dar evident că va fi acolo şi unde îşi doresc suporterii. Ca suporter, vă spun sincer că vă doresc succes, sper ca toate deciziile pe care le luaţi să fie în beneficiul fotbalului şi sportului evident. Îmi doresc, ca orice suporter din România, ca toate eforturile dumneavoastră, ale preşedintelui Mircea Sandu, să fie încununate de succesul organizării şi în România a ediţiei 2020 a Campionatului European. Ar fi extraordinar să avem o părticică din acea competiţie extraordinară în Bucureşti şi vă asigur că din partea guvernului vom depune toate eforturile pentru a spijini acest demers. Ori de câte ori veţi avea nevoie de sprijinul nostru, puteţi apela ca la un prieten'', a declarat ministrul în cuvântul său. 

Ministrul Bănicioiu a salutat colaborarea cu FRF în dezvoltarea sportului de masă şi a adăugat că introducerea a 4 ore de sport pe săptămână în şcoli va contribui la creşterea bazei de selecţie pentru sport şi la starea de sănătate a tinerilor.

''Vreau să vă mulţumesc pentru ajutorul dat în promovarea sportului de masă, care este unul dintre obiectivele noastre principale. Îmi doresc să avem cât mai mulţi practicanţi de sport în şcolile româneşti. Încă după primele discuţii pe care le-am avut cu federaţiile, am reuşit să mărim numărul orelor de educaţie fizică şi sport în şcoli, procesul continuă şi îmi doresc ca în scurt timp să avem 4 ore de educaţie fizică şi sport pe săptămână ceea ce va contribui şi la mărirea numărului de sportivi dar evident şi la însănătoşirea populaţiei României'', a declarat ministrul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ