Ministrul de Interne, apel către Jandarmeria Bucureşti să desecretizeze convorbirile din 10 august 2018

| 06 dec, 18:38

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune că, până vineri după-amiază, convorbirile purtate de Jandarmeria Bucureşti în 10 august 2018, când a avut loc protestul care s-a soldat cu violenţe, nu au fost desecretizate, ministrul precizând că în funcţie de motivele întârzierii sau amânării se vor lua decizii "în consecinţă".

 

"Până în această seară (vineri - n.r.) aştept o soluţie finală şi anunţul că s-a desecretizat tot. Dacă nu, consecinţele vor fi pe măsură", a afirmat Marcel Vela, la Digi 24, potrivit News.ro.
Ministrul Afacerilor Interne a precizat că în funcţie de motivele întârzierii sau amânării se vor lua deciziile "în consecinţă”.
Marcel Vela a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că trei unităţi de jandarmi din teritoriu -  Craiova, Ploieşti şi Constanţa -  au desecretizat aproximativ 300 de ore de convorbiri purtate prin staţii în ziua de 10 august, Jandarmeria Bucureşti fiind cea care nu a pus la dispoziţia procurorilor convorbirile purtate în acea zi. Vela a menţionat că a dat termen până vineri şefilor Jandarmeriei Bucureşti să desecretizeze aceste convorbiri.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ