Ministrul Economiei, huiduit la protestul minerilor din fața sediului Guvernului

| 18 apr, 15:57

Cu huiduieli, aşa a fost întâmpinat ministrul economiei de minerii veniţi în Capitală. Deşi Costin Borc, a anunțat după mai bine de trei ore de discuții, un nou acord cu liderii ortacilor, acesta a fost huiduit atunci când a încercat să meargă să discute şi cu cei aflaţi în stradă.

Ortacii au ajuns la București, după ce au mers în marş peste 300 de kilometri pe jos. Oamenii sunt nemulţumiţi faţă de disponibilizarea a sute de angajaţi. Locul lor de muncă este în pericol şi, odată cu el, şi situaţia Complexului Energetic Oltenia, spun minerii.

Costin Borc le-a propus protestatarilor din fața Guvernului că nu va închide Complexul Energetic Oltenia, însă aceștia nu au fost mulțumiți. Militanții au venit să protesteze în fața sediului Executivului și din cauza celor 2000 de disponibilizări care se vor face în luna iunie a acestui an.

Costin Broc nu a fost primit bine, acesta fiind huiduit de mineri în momentul în care a plecat, aceștia din urmă nefiind mulțumiți de răspunsul și de soluțiile pe care le-au primit. Cu toate acestea, s-a stabilit ca o dată la două săptămâni, minerii să vină la Guvern pentru a discuta cu ministrul Economiei și a găsi o soluție la problemele pe care le au.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ