Ministrul Educației, Liviu Pop, le cere profesorilor și părinților să aibă încredere în universitățile din România

| 02 oct, 18:47

Ministrul Educației Naționale, Liviu Pop, a făcut, luni, la Iași, un apel la toți profesorii și părinții să aibă încredere în sistemul universitar românesc.

El a fost prezent la deschiderea noului an academic la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, unde a urat succes tuturor celor peste 500.000 de studenți din România.

"Urez tuturor celor aproximativ 500.000 de studenți pe care universitățile din România îi au înscriși mult succes în noul an universitar (...) și în același timp tuturor profesorilor și părinților să aibă încredere în universitățile din România, pentru că doar aici în România putem crea universități de top folosind toate resursele", a afirmat Pop.

Alături de ministrul Educației Naționale, la ceremonia de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași au mai participat ministrul Justiției, Tudorel Toader, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm, dar și ambasadorul Austriei în România, Gerhard Reiweger.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ