Ministrul Educaţiei, corectat la Antena 3 după un dezacord gramatical

| 28 iul, 14:39

Într-o intervenţie la Antena 3, ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a vorbit cu dezacorduri gramaticale. Deşi i s-a atras atenţia asupra greşelii, Pop a continuat ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

"Nu putem să fim, din punct de vedere al Ministerului Educaţiei Naţionale, nepăsători la ceea ce se întâmplă în sistemul de învăţământ universitar, este o palmă pe care câţiva inconştienţi din acest sistem o dă ...", a explicat ministrul Educaţiei, Liviu Pop. Dat fiind dezacordul greu de trecut cu vederea, Pop a fost corectat, din platoul Antenei 3: "O dau!", a fost reacţia jurnalistei.

Ministrul Educaţiei nu i-a acordat însă nicio atenţie, continuându-şi raţionamentul: "... în momentul de faţă învăţământului universitar din România pentru că noi ne luptăm cu internaţionalizarea universităţilor din România, iar câţiva colegi... foşti colegi inconştienţi aruncă o pată neagră pe învăţământul universitar din România".

Nu a fost prima ipostază de acest fel pentru titularul de la Educaţie. În trecut, a mai postat pe Facebook cu greşeli gramaticale, iar recent, într-o emisiune la Digi 24, a ieşit la rampă cu constatarea că educația este gratuită în România, dar numai pentru copii. Părinții, în schimb, plătesc.

Nu în ultimul rând, Liviu Pop a intrat în atenţia publicului şi prin modul în care acţionat, în calitate de ministru de resort, în chestiunea plagiatului lui Victor Ponta.

Tag-uri: Liviu Pop
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ