Ministrul Muncii: Luăm în calcul ca săptămâna viitoare să fie dat votul final pe legea salarizării

| 29 mai, 16:49

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, estimează că săptămâna viitoare ar putea fi dat votul final pe proiectul legii salarizării, care se află în prezent la Camera Deputaților.

"Am mai primit 40 de amendamente. (...) Am stabilit ca și strategie astăzi și mâine să trecem legea prin comisie, să dăm posiblitatea Finanțelor ca să calculeze impactul încă o dată de data aceasta final cu amendamentele de la Senat și ce mai luăm în calcul de la Camera Deputaților ca săptămâna viitoare să putem să dăm votul final pe această lege", a declarat Olguța Vasilescu, la finalul ședinței grupului deputaților PSD.

Întrebată dacă s-a făcut un calcul preliminar pe amendamentele de la Senat, care ar fi diferența de impact bugetar, ministrul Muncii a spus: "S-a făcut un calcul, se depășește diferența de 32 de miliarde (n.r. — impactul bugetar până în anul 2020), din cauza asta trebuie să vedem ce se întâmplă și la Camera Deputaților. (...) Le-am și spus colegilor că sunt dispusă să susțin orice amendamente de scădere, dar nu de majorare, pentru că de majorare deja va fi foarte greu, dar mai sunt unele reglaje care într-adevăr trebuie să le facem. Și, din cauza asta, înainte să intrăm pe lege, aș vrea să mai discut un pic cu colegii din Comisia de muncă. (...) Într-adevăr, creșterea salariilor înseamnă și mai mulți bani din contribuții sociale la bugetul de stat. Asta este foarte clar".

Tag-uri: olguta vasilescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ