Ministrul Muncii: O să ajungem într-adevăr în situaţia de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgenţă

| 10 iul, 16:36

 

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a atras atenţia, vineri, asupra faptului că Guvernul ar putea fi în situaţia de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgenţă.

 

 

 

Violeta Alexandru a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Botoşani, că populaţia trebuie să ia în serios semnalele autorităţilor şi să respecte regulile impuse pentru prevenirea extinderii pandemiei de COVID-19.
"Trebuie să purtăm măşti, trebuie să ne spălăm pe mâini, trebuie să luăm în serios semnalele autorităţilor. Unii dintre noi nu o fac. Marea majoritate o fac, dar dacă nu o facem toţi şi dacă considerăm şi ascultăm tot fake news-ul PSD care ne spune că nu există niciun pericol, nu există nicio problemă că Guvernul exagerează şi cu toate acestea avem oameni bolnavi în spitale, o să ajungem într-adevăr în situaţia de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgenţă", a afirmat ministrul Muncii, la finalul unei întrevederi cu oamenii de afaceri din Botoşani.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ