Ministrul Nicolăescu, în spatele amenințărilor cu greva din Sănătate?

| 20 iun, 2013

Surse bine informate de la Ministerul Sănătății susțin că inflamarea spiritelor în sistemul sanitar ar fi avut loc chiar la îndemnul lui Nicolăescu. Mai exact, ministrul ar fi încercat să se servească de pretextul unei iminente greve în sistemul sanitar, orchestrată de vechiul său apropiat Vasile Astărăstoaie, pentru a obține o suplimentare a fondurilor alocate Sănătății la rectificarea bugetară.

Președintele Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoaie, a anunțat joi că medicii, dar şi restul personalului din sistemul sanitar, vor trece la declanșarea conflictului de muncă, amenințând cu greva generală și chiar cu demisia.

Acest anunț ar trebui, cel puțin în principiu, să îl îngrijoreze foarte tare pe ministrul Eugen Nicolăescu. Doar că, în ciuda declarațiilor publice, ministrul stă foarte liniștit, în condițiile în care este de notorietate publică faptul că este mână în mână cu Astărăstoaie. Astfel, surse bine informate de la Ministerul Sănătății susțin că inflamarea spiritelor în sistemul sanitar ar fi avut loc chiar la îndemnul lui Nicolăescu.

Mai exact, ministrul ar fi încercat să se servească de pretextul unei iminente greve în sistemul sanitar, orchestrată de vechiul său apropiat Vasile Astărăstoaie, pentru a obține o suplimentare a fondurilor alocate Sănătății la rectificarea bugetară. Numai că banii nu sunt destinați pentru majorarea salariilor, ci pentru finanțarea firmelor căpuşă din zona PNL și a unor membri ai Colegiului Medicilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ