Ministrul Radu Oprea: La nivel guvernamental este o foarte bună colaborare cu PNL

| 03 noi, 19:39

Ministrul Economiei, Radu Oprea, a declarat, vineri, că la nivel guvernamental există o colaborare foarte bună între PSD şi PNL, dar a menţionat, în ceea ce priveşte alegerile din 2024, că "politica e politică".

 

"În interiorul Guvernului noi colaborăm foarte bine cu colegii de la PNL pe proiectele importante pentru ţară. Sigur, politica e politică. Vin alegerile. Fiecare reprezintă un partid politic. La nivel local, judeţean, competiţia va fi ca întotdeauna, o competiţie aspră pe alocuri", a afirmat Radu Oprea, care se află la Iaşi pentru a vizita Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, ediţia 2023 - IT & Cyber Security.
Declaraţia a fost făcută după ce ministrul a fost întrebat de jurnalişti dacă la alegerile din 2024 PSD va merge singur în competiţie, în contextul în care PNL a ales, vineri, în unanimitate, la Sinaia, să meargă pe liste proprii.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ