Update. Ministrul Radu Stroe: MAI ar putea suplimenta efectivele din Galaţi

| 14 sep, 2013

Situaţia cea mai ''grea'' este în zona localităţii Slobozia Conachi, a afirmat, sâmbătă, ministrul de interne, Radu Stroe, la Galaţi, după ce a survolat întreaga zonă calamitată de inundaţii din judeţ.

Update.  Ministrul Radu Stroe a spus că a venit pentru a evalua situaţia reală din zonă şi le-a cerut angajaţilor Ministerului de Interne care lucrează pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor să fie pregătite. 'Trupele să fie pregătite să nu mai moară oameni. (...) Dacă va fi nevoie vom suplimenta numărul de efective pentru a ajuta populaţia", a spus Stroe.

El a anunţat că săptămâna viitoare, după retragerea apelor, se va face o evaluare a pagubelor.

"Ministrul Afacerilor Interne va inspecta şi starea angajaţilor MAI care, de 48 de ore, sunt în misiune, în teren, ajutând persoanele evacuate din locuinţe şi cele ale căror gospodării au fost inundate. Peste 600 de angajaţi ai MAI - pompieri, jandarmi, poliţişti - acţionează la această oră pentru evacuarea apei şi aluviunilor din locuinţele şi curţile populaţiei din Pechea, Slobozia Conachi, Cuza Vodă, Cudalbi, Costache Negri şi Cuca", informează Ministerul de Interne.

Ministerul de Interne anunţă că jandarmii şi pompierii aflaţi în zonele afectate sprijină acţiunea de distribuire a ajutoarelor trimise în zonă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ