Ministrul Transporturilor: Am ajuns la un acord cu cei de la Metrorex

| 20 sep, 2013

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a declarat vineri că a ajuns la un acord cu reprezentanţii Metrorex şi că, probabil, nu va mai avea loc greva generală anunţată de sindicalişti.

"Am discutat cu cei de la Metrorex, cred că am ajuns la un acord. Ministerul Finanţelor a fost foarte flexibil în ce priveşte o parte din cererile lor. Eu cred că se va stinge acest conflict, noi aşa ne dorim, să fim alături de cei din sindicate, nu împotriva lor", a spus Ramona Mănescu, la Palatul Parlamentului, conform Agerpres.

Ea a adăugat că, în cazul în care conflictul nu se va stinge, vor fi luate măsuri pentru ca transportul în comun să se desfăşoare în condiţii bune pentru bucureşteni. Sindicaliştii de la metrou sunt nemulţumiţi de imposibilitatea negocierii contractelor colective de muncă, fondul de salarii fiind blocat la nivelul anului 2008.

Aceştia au participat marţi, între orele 4:00 şi 6:00, la o grevă de avertisment, determinată de eşecul înregistrat în urma negocierilor susţinute în data de 12 septembrie cu administraţia Metrorex.

În cazul nesoluţionării conflictului colectiv de muncă, sindicaliştii anunţă că în data de 30 septembrie va fi declanşată o grevă pe termen nelimitat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ