MIRCEA BADEA are dileme: Nu ştiu cum să fac cu HORIA GEORGESCU?

| 17 mar, 08:23

"Ooooo... anistule!" a început Mircea Badea ediţia luni seara a emisiunii "În Gura Presei", făcând referire la faptul că inculpatul Horia Georgescu l-a dat în judecată, printre altele, că i s-ar fi adresat cu acest ... apelativ.

"Pentru asta m-a dat în judecată Horia Georgescu. Nu aveai voie nici măcar să îi rosteşti numele decât cu slavă. Cumva fiind foarte bucuroşi că ne lasă Horia Georgescu, proprietarul planetei Pământ că ne lasă să trăim pe planeta lui, căci numai imnuri de slavă şi pupături în băs aveai voie", a declarat Mircea Badea.

Citeşte şi: HORIA GEORGESCU a demisionat de la Agenţia Naţională de Integritate

"Pentru asta, Justiția m-a condamnat să-i dau  5.000 de euro despăgubiri. Am făcut recurs, și în parte mi s-a aprobat  recursul, pentru că a doua instanță a spus că nu-i chiar de 5.000, ci de 2.000 de euro să-i dau lui Horică acum.

Cum fac? Mă duc la pușcărie să-i dau banii? La pușcărie? Sau nici nu-i mai dau. Fac și apel, fac și recurs", a declarat Mircea Badea

Horia Georgescu, şeful Agenţiei Naţionale de Integritate, reţinut luni pentru 24 de ore de procurorii DNA, şi-a dat demisia din funcţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ