Mircea Badea-Ludovic Orban, replici la Antena 3. "Am eu față de băsist?"

| 25 iun, 08:29

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a spus în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" că nominalizare lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE era de aşteptat.

"Este o chestie consecventă din partea preşedintelui Iohannis. Băsiştii şi-au luat ţara înapoi. Cine şi-a luat ţara înapoi? Băsiştii. Deci în noiembrie sau când au fost alegerile s-a întâmplat acest fapt. Pe cale de consecinţă nu e nimic nefiresc", a spus Mircea Badea, lucru care l-a deranjat pe Ludovic Orban, invitat la emisiunea "Sinteza Zilei".

Ulterior, a urmat un scurt schimb de replici între Mircea Badea și Ludovic Orban pe care îl prezentăm în rândurile de mai jos:

Ludovic Orban: Am eu față de băsist?

Mircea Badea: Aveți discurs de băsist. Față... nu știu.

Ludovic Orban: Domnule Badea, nu cred că există vreo legătură între modul de a face politică al lui Traian Băsescu și ce am făcut eu în viața publică mai ales în ultimii zece ani.

Mircea Badea: Aveți dreptate, eu mă refeream la discursul dumnevoastră din ultimele minute. Adică la încercarea de a spune că Mihai Răzvan Ungureanu era băsist, dar era competent. Cu toată dragostea, eu vă cred, dar nici dumneavoastră să nu mai faceți – așa spune o vorbă. Asta e. Sunteți în partidul de băsiști. Se întâmplă. Nu cred că v-a băgat nimeni cu forța acolo.

Ludovic Orban: PNL nu este un partid de băsiști. Nu mai spuneți așa.

Mircea Badea: Să minimalizăm faptul că ați fuzionat cu băsiștii...

Ludovic Orban: Nu am fuzionat cu băsiștii. Am fuzionat cu un partid căruia Traian Băsescu i-a spus adio și și-a extras cei mai apropiați oameni din fostul PDL.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ