Mircea Diaconu lansează un proiect pentru salvarea patrimoniului cultural românesc

| 09 mai, 15:51

Europarlamentarul Mircea Diaconu a lansat pe site-ul personal un proiect dedicat cunoaşterii, promovării şi îndeosebi salvării patrimoniului cultural românesc "aflat în suferinţă", informează un comunicat al biroului politicianului, citat de Agerpres.

Site-ul www.mirceadiaconu.ro pune la dispoziţia utilizatorilor înregistraţi o hartă interactivă pe care vor putea plasa diverse obiective propuse pentru a fi avute în atenţie, precum şi o platformă de discuţii, destinată schimburilor de opinii, idei şi propuneri pentru îmbunătăţirea stării sau salvarea patrimoniului "rănit" - clădiri, monumente, obiceiuri sau meşteşuguri tradiţionale etc.

Potrivit sursei citate, participanţii la proiect sunt îndemnaţi să identifice în teren şi să raporteze, cu texte şi fotografii convingătoare, obiectivele de patrimoniu care le atrag atenţia, să se implice în discuţii pe pagina individuală a fiecărui obiectiv, să încerce să strângă cât mai mulţi susţinători pentru cauza respectivă şi să organizeze întâlniri cu membrii comunităţii locale interesaţi de subiect.

"Utilizatorii care vor aduna susţinători pentru obiectivele raportate vor primi sprijin pentru popularizarea cauzei şi asistenţă în întocmirea de proiecte prin accesarea fondurilor europene", informează biroul europarlamentarului Mircea Diaconu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mai, 21:19
Dumitrita
Oferta de munca
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ