Mircea Moloţ a fost eliberat! Primele declaraţii ale liderului PNL

| 04 dec, 2014

Ordonanţa de reţinere a preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, a expirat, astfel că liderul PNL este din nou liber.

La ieşirea din sala de judecată Mircea Moloţ a făcut câteva declaraţii scurte. “Nu nu sunt vinovat! O să vedeţi ce va decide instanţa”, a declarat Mircea Moloţ care i-a rugat apoi pe jurnalişti să-l lase să stea în linişte lângă familia lui, scrie hunedoaralibera.ro

Avocata preşedintelui CJ Hunedoara a declarat că audierile s-au încheiat şi că urmează ca procurorii să-şi expună motivele pentru care cer măsura arestului.

Avocatul a susţinut că acuzaţiile care i se aduc preşedintelui CJ Hunedoara nu se susţin şi că acestea 'sunt formulate în linii mari doar pe baza unor documente contabile', în care, însă, nu ar fi nimic ilegal.

Acuzaţia procurorilor DNA potrivit căreia Mircea Moloţ ar fi alocat în mod preferenţial bani comunei Turdaş este hilară, a susţinut Radu Chiriţă, în contextul în care în comuna respectivă primar este un membru al PSD.

Avocatul a mai spus că în aceeaşi şedinţă în care s-au acordat bani comunei Turdaş s-a făcut acelaşi lucru pentru alte 40 de comune, iar decizia a fost adoptată de întreg Consiliu Judeţean şi nu de către Mircea Moloţ singur.

Tag-uri: mircea molot
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ