Mircea Radu, ÎNLOCUIT la pupitrul ştirilor TVR

| 16 sep, 10:18

Mircea Radu nu va mai prezenta Jurnalul TVR, după trei ani și jumătate la pupitrul știrilor postului public. În locul său va fi promovat Radu Tudor, cel care a prezentat jurnalul de dimineață.

Mircea Radu a declarat că decizia de a renunța la știri îi aparține. În acest weekend, Mircea Radu va fi încă pe post, urmând să se ocupe de un nou proiect după ce nu va mai prezenta Jurnalul TVR.

Mircea Radu, pentru Paginademedia.ro: “Am prezentat în ultimii trei ani și iumatate jurnale de știri. Îmi doream o schimbare, după această perioadă și de aceea renunț la prezentarea jurnalului. Voiam o emisie de tipul infotainment. Există acest plan. L-am trimis directorului interimar al departamentului stiri, Raluca Stroe Brumariu. M-am consultat cu conducerea televiziunii și am gândit producția ca o emisiune tampon, de 45 de minute, între jurnalul de seară și talk-showul Vorbește liber. Deocamdată este însă devreme pentru a oferi mai multe informații.

În acest weekend sigur voi fi pe post. Nu se știe dacă imediat vor fi aceste schimbări. Este vorba de planuri pentru grila de toamna.”

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, urmează și alte schimbări la știrile TVR. Principala schimbare: toate jurnalele de știri vor avea un singur prezentator. Partenera de prezentare a lui Mircea Radu pentru știrile de weekend era Dorina Florea. Ea a declarat că “vor fi schimbări, dar până nu va exista o poziție oficială a conducerii TVR nu pot da alte detalii”. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Dorina Florea nu va mai prezenta jurnalul principal de weekend.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ