Mircea Rednic a demisionat de la CFR Cluj şi nu va mai antrena în România

| 11 aug, 2013

Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, sâmbătă seară, după victoria din meciul cu Viitorul Constanţa, scor 2-1, că se desparte pe cale amiabilă de gruparea CFR Cluj. Antrenorul a calificat colaborarea sa cu gruparea clujeană drept "un mariaj care nu a reuşit".

"Ne despărţim pe cale amiabilă, nu am ce să reproşez nici domnului Paszkany, nici jucătorilor. Eu am antrenat echipa, nimeni nu mi-a făcut echipa... Eu niciodată nu mi-am dat pantalonii jos nici în faţa acţionarilor nici pentru jucători. Am învăţat multe în aceste luni cât am stat la echipa asta. Mulţumesc suporterilor. Mi-aş fi dorit să stau pe bancã şi la meciul cu Steaua, dar asta e. A fost un mariaj care nu a reuşit", a spus Rednic, citat de Dolce Sport.

Mircea Rednic se afla la conducerea tehnică a echipei CFR Cluj din luna iunie, după ce anterior antrenase echipa Standard Liege din Belgia.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Viitorul Constanţa, într-un meci din etapa a patra a Ligii I.

Nu mai antrenez niciodată în România. Am mai zis-o, dar acum chiar e definitiv. Sigur aşa voi face, a mai spus Rednic la Dolce Sport.

Locul lui Mircea Rednic pe banca CFR-ului va fi luat de Petre Grigoraş, conform presei sportive.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ