Miercuri se va adopta noul Cod rutier

| 30 sep, 2013

Modificările Codului rutier vor fi adoptate miercuri, în şedinţa de guvern, dacă până atunci ministrul Internelor, Radu Stroe, şi grupurile parlamentare vor ajunge la un acord cu privire la forma proiectului de lege, a anunţat luni premierul Victor Ponta.

"Domnul ministru Radu Stroe ştiu că şi astăzi (n.r. - luni) a fost la grupurile parlamentare cu respectivul cod, are şi mâine (n.r. - marţi) întâlniri cu cei din opoziţie, pentru că eu ţin foarte mult la dialogul şi cu PDL, şi cu UDMR, şi cu PP-DD, cele trei grupuri din opoziţie. Dacă în urma acestor consultări finale, până miercuri, rezultă o formă agreată în care ce era de îndreptat s-a îndreptat, ce era de păstrat se păstrează, atunci adoptăm miercuri Codul Rutier", a spus premierul la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că miercuri va fi adoptat de Guvern şi proiectul de Cod al insolvenţei, pe care ministrul Justiţiei l-a discutat şi îl discută până marţi cu reprezentanţii oamenilor de afaceri.

"Tot miercuri, Guvernul adoptă proiectul de lege privind Codul silvic şi îl trimitem la Parlament. A fost de mai multe ori în Guvern. Ideea a fost că există încă opinii extrem de diferite vizavi de prevederile Codului silvic, însă tocmai pentru a nu se considera că îl ţinem prea mult la Guvern îl adoptăm şi pleacă către Parlament", a încheiat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ