MISTERUL dintr-un mare aeroport! Un AVERTISMENT biblic la vedere

| 31 mai, 2014

Aeroportul din Denver, Colorado, SUA,  pune multe semne de întrebare prin multitudinea simbolurilor, imaginilor si povestilor care au iesit la iveala. El a fost construit în 1995 pe o suprafata de peste 85 km patrati.

Chiar daca Denver avea deja un aeroport operational s-a decis constructia unuia nou. Acest nou aeroport are mai putine piste decat cel vechi si nu este nici mai avansat tehnologic. Singurul lucru pe care îl are acesta în plus, fata de cel vechi, este suspect de mult spatiu.

Imaginea de ansamblu a noului aeroport a socat multi oameni. Pistele aeroportului din Denver sunt pozitionate în asa fel încât sa se asemene izbitor cu o zvastica. Nu numai forma aeroportului a fost pusa sub semnul întrebarii. Dar si ce se afla în interiorul sau. Dar cine este responsabil de detalii ciudate din acest aeroport ? Consensul general atribuie responsabilitatea “Noii Ordini Mondiale”.

Dar cine este Noua Ordine Mondiala ?

Este un grup elitist din care fac parte majoritatea bogatilor planetei precum lideri politici cunoscuti si cei având legaturi cu Monarhia Britanica. Scopul lor principal este crearea unui guvern mondial care nu are granite regionale. Dar planul lor poate fi realizat într-un singur fel: prin GENOCID. Sa reduca populatia planetei la 2 miliarde de oameni ( sau chiar sub 500 milioane ). Astfel îsi vor facilita controlul asupra pamântului. Aeroportul din Denver contine o multitudine de simboluri asociate “Noii Ordini Mondiale”.

Aeroportul a fost construit în anul 1995 pe 34000 de acri (137.000 de metri patrati). Constructia sa a fortat Aeroportul International Stapleton sa se închida, desi folosea mai multe porti si piste decât DIA. Costul initial al constructiei a fost de 1,7 miliarde $, dar proiectul final a ridicat factura la 4,8 miliarde de dolari: cu 3,1 miliarde $ peste buget. Numeroase nereguli, au fost raportate în ceea ce priveste constructia lui:

– Contractori diferiti au fost angajati pentru a construi diferite parti ale aeroportului. Au fost toti concediati dupa terminarea muncii lor. Acest lucru i-a facut pe observatori sa creada ca a fost o strategie care sa faca imposibila cuiva cunoasterea anvergurii complete a proiectului si scopul acestuia.

– 110 milioane de metri cubi de pamânt au fost mutati, cu mult mai mult decât este de obicei necesar. Acest lucru a dus la aparitia suspiciunii ca de fapt se construieste în subteran.

– 5300 mile de fibra optica au fost instalate pentru comunicatii (întrega coasta a SUA este de 3000 de mile pentru a face o comparatie).

– Sistemul de alimentare cu carburant poate pompa 1000 galon/minut de carburant pentru avioane. Aceasta cifra este cu totul absurda pentru un aeroport comercial.

– Granit importat din întreaga lume, chiar daca proiectul a trecut deja extrem de mult peste buget.

– Construirea unui sistem imens de tuneluri (camioanele pot circula prin ele) si trenuri subterane. Cele mai multe dintre ele nu sunt utilizate la momentul actual.

Se poate trage cel putin o concluzie:  aceasta structura gigantica va deveni în cele din urma mult mai mult decât un aeroport comercial regulat. Acesta are capacitatea de a gestiona o cantitate foarte mare de oameni si vehicule, care a facut observatorii sa creada ca structura ar putea fi utilizata ca baza militara si altele, chiar s-a adaugat ca va fi utilizata ca un lagar de concentrare civil în viitorul apropiat.

La intrarea spre aeroport se gaseste un armasar din fibra de sticla cu înaltimea de 32 picioare (ft), cu vene pulsându-i pe întregul sau corp si ochi demonici rosii stralucitori. Fapt interesant: calul si-a ucis creatorul, Luis Jimenez, în timp ce acesta lucra la el. O parte din sculptura s-a sfarâmat si l-a lovit, provocându-i rani mortale. Prietenii lui spun acum ca animalul este blestemat.

Ce reprezinta ?

Este al patrulea cal în cartea Apocalipsei, din Biblie, si este corect numit “moarte”. “Si m-am uitat si iata un cal galben-vânat si numele celui ce sedea pe el era: Moartea; si iadul se tinea dupa el; si li s-a dat lor putere peste a patra parte a pamântului, ca sa ucida cu sabie si cu foamete, si cu moarte si cu fiarele de pe pamânt.”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 iul, 2014
Părintele Pazvante
Fiilor, vă prezint ghidul de mântuire rapidă al părintelui Pazvante.

Iată principalii paşi:
1. Intraţi în biserică facând semnul sfintei cruci şi rostind „Eu pup poala popii, popa pupă poala mea”;
2. Pe furiş, vă îndopaţi cu sarmalele furate din mâinile babei de lângă voi;
3. Vă spălaţi pe dinţi cu agheasmă pentru că va trebui sa língeţí icoanele din biserică. Ideea e să nu mai aveţi resturi de sarmale pe dinţi, astfel încât să nu le îmbăloşaţi;
4. Intraţi în altar şi cotizaţi la buzunarul meu pentru că altfel nu vă permit să molfăiţi ciolanele profanate (a.k.a. sfintele moaşte);
5. După ce în prealabil v-am dat lumină de sub sutană, vă îndepărtaţi împărţind coate şi pumni babelor si ortonauţilor zeloşi;
6. La sfârşit, cu o satisfacţie imensă că aţi putut molfăi sfintele moaşte ale Ciocănitoarei Woody şi aţi reuşit să ieşiţi pe poarta bisericii, plini de evlavie, începeţi să trageţi rafale de băşíní cu stropi, pentru a vă demonstra dreapta credinţă.

Ghidul de mântuire rapidă al părintelui Pazvante nu poate da greş. Efect duhovnicesc garantat.
31 mai, 2014
Breaking news de la BOR
Conflict în stil mafiot între două clanuri de serafimi şi heruvimi

Având reputaţia unui loc al liniştii şi al păcii, Raiul a fost, cu puţin timp în urmă, scena unui atac nemaiîntâlnit. Fiind înarmaţi cu săbii Jedi, câţiva membri ai clanului Serafimilor, au descins într-un loc de reuniune al rivalilor din clanul Heruvimilor. Disputa a izbucnit din cauza neînţelegerii generate de banii obţinuţi în urma pelerinajului organizat la moaştele făcătoare de minuni ale sfinţilor Pic şi Poc. Până la momentul intervenţiei trupelor speciale de apostoli, Bătaia Cea Ruptă din Rai a avut unele consecinţe nefaste pentru ambele tabere: veşminte sfâşiate, aureole sparte şi aripi fracturate.

Printre cei reţinuţi se numără şi Cuviosul Arsenie Cămătarul, temut membru al clanului Serafimilor, dat în urmărire generală pentru un lung şir de minuni comise cu sânge rece folosind sfântul Levier. “De fiecare dată s-a bazat pe relaţiile lui la Muntele Athos pentru a ocoli legea divină, dar iată că am reuşit să-l arestăm. Va posti şi va face canoane aspre pentru mult timp de acum încolo. Mai pe scurt, a dat de Đracu’.”, a declarat sfântul Gheorghe.

Părintele Coşmelie, purtător de cuvânt al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, susţine că mulţumită capturării membrilor celor două clanuri, Viaţa de Apoi a Raiului va putea reveni, în sfârşit, la normalitate.
01 iun, 2014
nonutopicu
Eeee!
sa ma pis pe voi

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ