Mitomanului Niels Schnecker îi creşte nasul

| 26 sep, 2013

Lui Niels Schnecker părul nu-i mai creşte, dar nasul da. Coorodonatorul campaniei lui Crin Antonescu nu a avut nicio apăsare în a-şi cosmetiza CV-ul, adăugând experienţe care de care mai năstruşnice.

Ba consilier al fostului preşedinte Reagan, ba pilot pe avioane de vânătoare de fabricaţie americană, man of the year, top of the tops şi multe altele.

Inadvertenţele din CV-ul lui Niels Schnecker, ajuns acum la ediţia republicată, au fost scoase la iveală chiar de către obiectiv.info în urmă cu ceva timp, când curriculumul multidisciplinarului Schnecker conţinea o sumedenie de gogoși. Tema s-a reactivat din nou în spaţiul public, în condiţiile în care modificarea CV-ului nu numai că nu a clarificat aspectele semnalate în trecut, ba chiar a amplificat neclarităţile care planează în jurul experienţei profesionale acumulate de Niels Schnecker.

În altă ordine de idei, când Crin Antonescu nu comite el însuşi gafe, cum deja ne-a obişnuit, îl ajută prietenii şi colaboratorii. Încercarea lui Schnecker de a poza în marele consultant politic este oricum ridicolă. După ce a probabil că a văzut Casa Albă doar în poze, celebrul domn Niels îi promite lui Crin Antonescu marea cu sarea. De altfel, în motivarea deciziei de a-l aconta pe Niels Schnecker drept coordonator al campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, preşedintele PNL făcea referire tocmai la aşa-zisa vastă experienţă în acest câmp a domnului Schnecker. „Avem nevoie de viziunea sa occidentală, de experienţa şi succesele sale, mai puţin ştiute publicului larg, înregistrate în cadrul campaniilor electorale din SUA“, şi-a motivat Crin Antonescu alegerea.

Este de văzut cum va reacţiona Crin Antonescu în faţa gogoriţelor din CV-ul lui Niels Schnecker. Fiindcă în locul calului alb care chipurile urma să-l ducă triumfal pe liderul PNL la Palatul Cotroceni, Crin Antonescu s-a trezit cu o mârţoagă care mai rău îi îngreunează sarcina, ceea ce s-ar putea să-i îndepărteze şi mai abitir visul prezidenţial.

Iar ca şi cum n-a fost de-ajuns c-a fost prins cu mâţa-n sac, explicaţia pe care a oferit-o Niels Schnecker pentru inadvertenţele din CV este şi mai ridicolă. Cică firma de PR i-ar fi redactat CV-ul. Ca să ne fie mai clar, el, Niels Schnecker, consilierul, coordonatorul şi în cele din urmă PR-ul lui Crin Antonescu are un CV elaborat de o firmă de public relations? Păi în acest caz, dacă un aşa-zis consilier al candidatului prezidenţial lucrează cu o asemenea firmă care a făcut dovada “profesionalismului” ei, ce pretenţii puteam avea de la consilierul însuşi?

Din tot scandalul recent pe tema CV-ului lui Niels Schnecker, surprinzător este că tocmai beneficiarul serviciilor de consiliere nu a avut nicio poziţionare publică. Desigur, nu ne așteptam la un gest de curaj prin care Crin să-l concedieze pe Niels, în contextul în care așa ceva nu-i este specific preşedintelui PNL. Dar ar fi putut măcar să ne ofere o clarificare publică prin care să înţelegem dacă, odată demonstrate minciunile din CV, Antonescu încă mai apreciază viziunea occidentală şi experienţa domnului Schnecker.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ