Monica Macovei demisionează din partidul pe care l-a fondat

| 14 noi, 12:39

Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat din M10, partid pe care ea l-a fondat în 2015. Motivul ar fi viziunile noilor membri, care nu coincid cu cele ale fostului ministru al Justiției.

Într-un comunicat al partidului se arată că viziunile noilor membri nu coincid cu cele ale Monicăi Macovei și din acest motiv a intervenit ruptura.

”Marți, 13.11 2018, Monica Macovei, membru M10 și Europarlamentar și-a dat demisia din partidul pe care l-a fondat în anul 2015.

Partidul M10 îi mulțumește doamnei Macovei pentru activitatea sa în cadrul partidului, pentru inițiativa întemeierii acestui vehicul politic dedicat generației tinere - vehicul care a demonstrat că se poate face și altfel de politică. Chiar dacă viziunea strategică și orientarea doctrinară a doamnei Monica Macovei nu a coincis întotdeauna cu cea a partidului, domnia sa rămâne un simbol al luptei anticorupție și al politicii responsabile, dovedite atât ca Ministru al Justiției cât și ca Europarlamentar. Îi mulțumim și îi urăm succes în continuare!

Partidul M10 este un partid tânăr care are 16 filiale în toată țara, iar în urma alegerilor locale din 2016 partidul a obținut 94 de consilieri locali, 2 primari și 5 viceprimari.

La începutul anului 2017, în urma unei Adunări Generale, membrii partidului au decis asumarea unei doctrine conservatoare, pe care o practică azi cu succes, M10 fiind membru de drept în Alianța Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ACRE) din Parlamentul Europei.”, arată un comunicat al M10.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ