Monica Macovei: Vom demara consultările pentru o nouă construcţie politică

| 05 noi, 2014

Europarlamentarul Monica Macovei a anunţat miercuri seară că va demara consultările pentru o nouă construcţie politică.

'Suntem acum aproape o jumătate de milion şi vom fi şi mai mulţi, vrem să dublăm acest număr în câteva luni. Este vorba de modul în care ne organizăm după votul din 2 noiembrie şi atunci este nevoie de acţiune. Vrem să ne bazăm acţiunea pe principiile de integritate şi program politic pe care l-am făcut înainte de turul I al alegerilor. De aceea vom demara procedurile, consultările, pentru o nouă construcţie politică. Ţinta este să începem strângem procesul de semnături pentru un nou partid politic şi voi merge în ţară, în perioada următoare, pentru a discuta cu oamenii de la nivelul fiecărei regiuni şi judeţ', a precizat Monica Macovei la o conferinţă de presă.


Ea a adăugat că unul dintre primele obiective ale noi construcţii politice este acela de a iniţia o petiţie cetăţenească şi să ceară Parlamentului să voteze legea votului electronic.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ