Motivul bizar pentru care NASA a fost dată în judecată

| 29 ian, 2014

Agenția spațială americană (NASA) a fost dată în judecată pentru că nu și-ar fi îndeplinit "obligațiile științifice".

Plângerea a fost depusă de către Rhawn Joseph, autor a mai multor cărți care tratează subiecte variate, de la viața extraterestră la atacurile teroriste din 11 septembrie. Rhawn Joseph consideră că piatra care apare în imaginile NASA este o ființă vie și că ar trebui cercetată mai îndeaproape.

NASA despre roca bizară care a apărut pe Marte: "N-am mai văzut niciodată așa ceva"

În plângerea depusă la un tribunal din California, Rhawn Joseph cere agenției spațiale americane ”să își îndeplinească obligația publică și științifică de a realiza fotografii mai detaliate și de a examina presupusul organism biologic” deoarece ”în urma examinării de către reclamant [Rhawn Joseph] a structurii [roca neobișnuită descoperită de către roverul Opportunity] a fost evident […] că aceasta a germinat din spori", se arată în documentul oficial.

Reclamantul consideră că ”roca” a fost acolo tot timpul și a devenit vizibilă în momentul în care a început să crească. ”Refuzul [NASA] de a realiza imagini din diferite unghiuri, refuzul de a realiza imagini microscopice ale specimenului și refuzul de a publica imagini de înaltă rezoluție este inexplicabil, reprezintă o neglijență nesăbuită și bizară”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ