MTS îşi reduce numărul de posturi cu 164 şi mai adaugă un subsecretar de stat în organigramă

| 10 aug, 2013

Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) va avea doi subsecretari, faţă de unul singur până acum, însă numărul maxim de posturi din instituţie şi unităţile subordonate se reduce cu 164, potrivit unei hotărâri de guvern care a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.

Actul normativ, care modifică HG nr. 11/2013 privind organizarea şi funcţionarea MTS, prevede că ministrul Tineretului şi Sportului este ajutat în activitatea de conducere de doi secretari de stat şi doi subsecretari de stat, numiţi prin decizie a prim-ministrului. Până acum, în schema de conducere a ministerului figura un singur subsecretar de stat, conform Mediafax.

Pe de altă parte, hotărârea de guvern publicată vineri în MO micşorează numărul maxim de posturi pentru aparatul propriu al Ministerului Tineretului şi Sportului, exclusiv demnitarii şi posturile aferente cabinetului ministrului, de la 202 la 171.

De asemenea, numărul maxim de posturi pentru unităţile subordonate ministerului scade la 3.167, de la 3.300.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ