Mugur Isărescu, despre criza economică: Intrăm într-o nouă fază, probabil că e un ciclu lung

| 08 iun, 16:23

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a avertizat că intrăm într-o nouă etapă a crizei economice declanșate în 2008, scrie Digi 24. De asemenea, Isărescu este de părere această criză, declanșată în 2008, face parte dintr-un ciclu mai lung, care este posibil ca să nu se fi terminat încă.

"Nici nu ştim dacă criza s-a terminat. Părerea mea o cunoaşteţi, am spus-o de atâtea ori. Pentru mine definiţia crizei este alta. Criza este un moment de paroxism, nu sunt, cu toate că am trăit înainte de 90, nu sunt adeptul cuvintelor de tipul criză generală a capitalismului, 50 de ani de criză. Criza e un moment de paroxism, deci o fractură, o ruptură, o explozie, dar asta e părerea mea. Da oare s-a terminat, dacă vreţi să o numim criză o să o numim, s-a terminat criza declanşată în 2008? Care sunt elementele noului ciclu? Cred că avem o singură certitudine din multitudinea de incertitudini. Intrăm într-o nouă fază, probabil că e un ciclu lung, a declarat guvernatorul BNR.

 

Citeşte şi: Isărescu, despre aderarea la Zona Euro: Nu faceți greșeli, corecția e dureroasă

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 iun, 10:02
Petreq
Habarnistii care ne guverneaza
"probabil că e un ciclu lung"
Asta pot sa o afirm eu si cu oricine care traieste in tara asta. Treaba voastra este sa comunicati ca macar mimati ca gasiti solutii.
Astia suntem
Valoarea leului este de 4 ori mai mica decat orice moneda de referinta. "Probabil" ca va mai creste.

Preturile sunt egale cu cele europene. Nu trebuie sa mergi in afara Romaniei, cauta prin magazinele online ale marilor hipermarketuri si vei vedea realitatea.

Salariile sunt aceleasii!

"Probabil" va fi mai bine pentru voi!
09 iun, 19:00
sorin
Loc de munca
''Mulţi oameni încearcă să mulţumească pe toată lumea şi constată că au ajuns să trăiască viaţa altora. Fii autentic şi urmează visele tale, nu ale altora! O oferta greu de refuzat Te invit sa castigi bani. Hotaresti singur,da sau nu. Citind ce-ti voi trimite, chiar daca nu vei continua, tot vei invata ceva, ceva ce-ti va fi de folos in viitor. Putin curaj si vei vedea cata dreptate am avut. Sigur,imi vei multumi.Incepe chiar acum prin trimiterea textului “INFO” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ