Nadia Comăneci, GEST URIAŞ pentru ROMÂNIA

| 21 iul, 09:02

Nadia Comăneci va participa la ceremonia de deschidere a ediţiei 2015 a Special Olympics şi va defila alături de sportivii români la Los Angeles.

Nadia Comăneci ste ambasador al miscarii Special Olympics si membru in Comitetul Executiv.

"Sunt alaturi de sportivii Special Olympics de multi ani. Si ca ministru al sportului e foarte important ca ei sa simta ca ne pasa de munca lor si ca ii sustinem in drumul lor catre performanta.

A fost o placere sa ma intalnesc cu o parte din delegatia de sportivi cu dizabilitati, trebuie sa le spunem ca ne pasa de efortul lor si ca ii asteptam acasa cu multe medalii.

Trebuie sa stie ca acolo, la Los Angeles, ii va astepta un fan al lor si al sportului romanesc, Nadia Comăneci, care este ambasador al evenimentului", a anuntat ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo.

Delegatia Romaniei la Special Olympics 2015 va fi compusa din 29 de sportivi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 aug, 17:15
Maghita
Oferta noua! Bani din prima luna!
Oferta noua! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar!Avem nevoie imediat de oameni extrem de seriosi si care vor sa colaboreze cu noi urgent intr-o activitate part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri rapide de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna.
Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una din adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ